Afgelast

Met grote spijt moeten wij melden dat door het slechte weer de trekker trek wedstrijd morgen volledig afgelast is.Het parkeerterrein voor zowel auto’s als tractors is volledig onbereikbaar.Wel gaat morgen avond in de tent de afterparty door met Drievoud en Discodendonkere wolk.Inkom zal GRATIS zijn en de inschrijvingen van de landbouwklasse kunnen met inschrijfformulier en startnummers hun geld terug krijgen vanaf 17u in de tent.

 

Programma en startlijsten online!

Meer informatie vind je op de trekkertrek pagina.

Inschrijven trekkertrek 2018

13-14-15 april organiseert KPJ rucphen-schijf voor de 25ste keer het feestweekend! Met op zondag 15 april natuurlijk weer de Trekkertrek!! Inschrijven voor de landbouwklassen kan op vrijdag 23 februari vanaf 20:00 uur bij T’Wapen van Schijf.

Meer informatie vind je op de trekkertrek pagina.

Uitslagen trekkertrek 9 april 2017

Startlijsten 2017

2017 

Op zondag 9 april zullen de trekkers weer brullen bij de Tractorpulling, met de trekkers van de Agri sport, Hypro sport, Mega sport

en de landbouw klasse. De aanwezige sleepwagens zijn de Big Benz en de Hyproslee.

Zie de onderstaande links voor de start lijsten en het programma.

Startlijst Landbouwklassen.

Startlijst Agrisport.

Programma 2017.

Om deel te nemen aan de trekker-trek is het VERPLICHT om een geldig rijbewijs en de verzekeringen papieren waarop het polisnummer van de deelnemende trekker vermeld staat te tonen bij de weegbrug. Hiernaast dient de trekker te voldoen aan het basrijs regelement!

BIJ HET NIET TONEN OF TONEN VAN DE ONJUISTE DOCUMENTEN WORD DE TREKKER UITGESLOTEN VAN DEELNAMEN.